Penco® Gelacys 120 kapszula

7.490 Ft

Táplálék kiegészítő, amely tartalmaz zselatin hidrolizátot, L-cystin aminosavat, továbbá flavonoidot, rutint, valamint C és B6 vitaminokat.

Táplálék kiegészítő, amely tartalmaz zselatin hidrolizátot, L-cystin aminosavat, továbbá flavonoidot, rutint, valamint C és B6 vitaminokat.

Jellemzés:

  • aktív anyagok egyedi kombinációja
  • 390 mg zselatin hidrolizát egy kapszulában
  • 5 mg L-cystin aminosav egy kapszulában
  • Rutin és C, B6 vitaminok

Hatások:

A C vitamin hozzájárul a kolagén termelődéshez, amely a csontok, porcok és bőr megfelelő fejlődéséhez szükséges
A C és B6 vitaminok erősítik az immunrendszert, és csökkentik a fáradtságot

Részletes jellemzés:

A kolagén fehérje minden sejtközi kötőszövet alap építő köve, így pl, az inaknak, porcoknak stb. A porc egy élő organizmus, amely állandóan cserélődik és alakul. Ezért mint minden élő szervezetnek, megfelelő tápanyagokra van szüksége. Ennek mindenképpen tartalmaznia kellene könnyen emészthető peptideket, és természetes zselatinból származó aminosavakat.
A Gelacys a tiszta zselatin hidrolizáton kívül elegendő mennyiségben tartalmaz L-cystin aminosavat, amely a természetes zselatinban gyakorlatilag hiányzik. Ráadásul tartalmaz még rutin flavonoidot, valamint C és B6 vitaminokat. A C vitamin hozzájárul a kolagén termelődéshez, amely a csontok, porcok és bőr megfelelő fejlődéséhez szükséges, és a B6 vitaminnal együtt erősítik az immunrendszert.
Ennek az egyedi összetételnek köszönhetően ajánljuk a Gelacys-t intenzív sportoláshoz vagy nehéz fizikai munkához. Az alapkúra legalább 2 hónapos legyen, és célszerű évente 2-3 x megismételni.

Adagolás:

Felnőttek és 12 éves korukat betöltött gyerekek 1-2 kapszulát 3x naponta. Sportolók hosszabb ideig akár 10 kapszulát is naponta. Ne lépje túl a napi javasolt beviteli mennyiségeket.
1-2 kapszula 3 x naponta, 1 kiszerelés 20-40 napra elegendő

Összetétel:

penco-gelacys-osszetevok
+ zselatin kapszula (100% zselatin)
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Penco® Gelacys 120 kapszula” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart