Penco® Jet Power 700g

8.790 Ft

Kiváló ionos energizáló új generációs ital

Kiváló ionos energizáló új generációs ital, remek frissítő ízzel, amely a szükséges energiát biztosítja, segít megkötni a vizet a szervezetben, csökenti a fáradtságot, és növeli az állóképességet. Az egyik legjobb energizáló sportolók számára. A Jet Power pozitívan erősíti a koncentráló képességet, és ezért kiválóan alkalmas mint nagy hatékonyságú élénkítő a pszichikai kimerültség leküzdésére (kiváltképp alkalmas diákok, menedzserek, sofőrök, orvosok számára). A Jet Power nagy arányban tartalmaz L-karnitin, taurin, koffein és C vitamin hatóanyagokat.

  • gátolja a teljesítőképesség hanyatlását
  • megőrzi az állóképességet, és radikálisan elodázza a fáradtság kialakulását
  • fedezi a fokozott ásványi anyag és energia igényt fizikai terhelés során
  • mobilizálja az energiatartlékok felszabadulását
  • javítja a koncentrációt
  • növeli a pszichikai vitalitást, és a pszichikai kitartást
  • gyorsítja a regenerálóképességet megterhelő edzések után
  • segít maximalizálni a teljesítő képességet a terhelés utoolsó fázisában
  • hatékonyan feltölti a szervezetet vízzel
  • nagyon gyorsan hat

Részletes jellemzés:

A Jet Power erősen frissítő energizáló és serkentő, amely az összetételének köszönhetően radikálisan csökkenti a fáradtságot, elmulasztja a pszichikai stresszt, és érezhetően növeli a pszichikai és fizikai állóképességet.

A magas C vitamin tartalom antioxidációs hatásai révén meggátolja a fizikai terhelés során keletkező oxigén szabadgyökök romboló hatását. A C vitamin biztosítja a szervezet összes sejtjének helyes működését, és nagy szerepe van a szervezet védekező képességében. A jelenlévő koffein és L-karnitin támogatják az energia maximális mértékű felszabadulását az elraktározott zsírtartalékokból. A koffein erős serkentő hatást gyakorol, és segít megőrizni a glükogén tartalékokat az agy számára. A koffein hatást gyakorol a váz- és szív izmokra is, és könnyebben bekapcsolódnak a szervezet motorikus egységei, ami a reakció idő csökkenését eredményezi. Ráadásul a koffein tágítja a légutakat is, ami az izmok számára biztosít oxigén többletet. A taurin aminosav jelentős antioxidációs hatásán kívül támogatja a központi idegrendszerben futó ingerek továbbítását, és így mint az egyik legjobb agyserkentő használható. A taurin pozitívan hat az alvás minőségére is, ami gyorsabb fizikai és pszichikai regenerálódásban nyilvánul meg. A taurin javítja az izmok koordinációját, a koncentrációs képességet, és hatékonyan csökkenti a pszichikai stresszt és a kimerültséget. A koffein és taurin aránya úgy van beállítva, hogy hatásaikat szinergiában fejthessék ki. Az L-karnitin forrása az L-Carnipure, ami a karnitin legtisztább és leghatékonyabb formája a világon. A karnitin hatására fokozódik a zsírégetés, ami többletenergiát biztosít a fizikai terhelés során. Az L-karnitin csökkenti az izmokban a tejsav termelődését, ami növeli a sportoló azon képességét, hogy huzamosabb ideig fenntartsa a diktált tempót.

A Jet Power nagyon ízletes és frissítő ital, amely kiváltképp alkalmas a hosszantartó (1 órát meghaladó) terhelés során fellépő folyadékveszteség pótlására. Ezt különösen értékelni tudják a sportolók, akik a verseny utolsó szakaszában hasznosítani tudják a serkentő hatásait. A sportolókon kívül kiváló tulajdonságait értékelni fogják a sofőrök is, aki fogyasztásával csökkenthetik fáradtság érzetüket, vagy a menedzserek és tanulók, akiknél a koncentráció képesség fenntartsában, és az agyi folyamatok élénkítésében nyújthat segítséget.

Elkészítés:

2 teáskanálnyi port kell 200-250 ml vízben elkeverni.

penco-jet-power-osszetevok

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Penco® Jet Power 700g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart