Müzliszeletek és energiazselék

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

 • A Caffeine Gel erős serkentő hatással bír, és gyorsan energiához juttatja a szervezetet a fizikai terhelés során.
  • Energiazselé valódi kávéízzel (arabica és robusta kávé), és a koffein élénkítő hatásával.
  • Palatinózt – alacsonyabb glikémiás indexű és fokozatos energiafelszabadítású egyedülálló diszacharidot tartalmaz.
  • Hozzáadott sűrítő anyagot nem tartalmaz.

  Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL 35g legfőbb előnyei:

  • maltodextrinek és egyszerű cukrok speciális keveréke
  • 50 mg koffein per adag
  • 10% izomaltulóz (Palatinose™)
  • nátrium és kálium ionok
  • hozzáadott sűrítő anyagot nem tartalmaz
  • környezetbarát csomagolás

  Miért érdemes a Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL 35g-t fogyasztani?

  • A magas intenzitású sportteljesítmény fenntartásának előfeltétele a szénhidrát raktárak (izomglikogén) kiürülésének lassítása, ehhez nyújt segítséget a Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL, a szénhidrátokat, koffeint, elektroliteket és E-vitamint tartalmazó egyedülálló energiazselé.
  • A koffein segít az állóképesség fejlesztésében, növeli az agilitást, és javítja a koncentrációs képességet.
  • A koffein magasabb dózisú bevitele (4 mg / testtömegkilogramm) csökkentheti az extrém fizikai teljesítmény okozta fáradtság érzését.
  • A Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL növeli a szénhidrát felhasználását a fizikai igénybevétel előtt és közben. A zselé az összetett szénhidrátok (maltodextrinek) és egyszerű cukrok (glükóz és fruktóz) speciális keverékén kívül immár palatinózt is tartalmaz, hogy biztosítsa a fokozatos energiafelszabadítást a hosszú ideig tartó sporttevékenység alatt.
  • Az izomaltulóz palatinóz egy természetes anyag, lassú felszívódású szénhidrát alacsony glikémiás indexel. Más cukroknál lassabban bomlik le és nem növeli meg jelentősen a glükóz szintet, a lassabb folyamat során azonban ugyanannyi energiát biztosít az izmok és az agy működéséhez, mint a szacharóz vagy a glükóz.
  • A nátrium és kálium ionok pótolják az intenzív munkát kísérő izzadás során elvesztett ásványi anyagokat.
  • A Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL E-vitamin tartalma segít megóvni a sejteket az extrém fizikai igénybevételnél előforduló magas oxidatív stressztől.
  • A zselé nem tartalmaz hozzáadott sűrítő anyagokat, amelyek egyes sportolóknál gyomorbántalmakat okozhatnak. A Penco zselék állagát az előállítás során a nyersanyagok természetes adottságait kiaknázó különleges technológia biztosítja.

  Adagolás:

  • a Penco Energy Gel energiazselét a glikogén raktárak feltöltése érdekében 5-10 perccel a fizikai igénybevétel előtt ajánlott elfogyasztani, majd a fizikai igénybevétel alatt 30 percenként további egy-egy adag elfogyasztása ajánlott, végül közvetlenül az igénybevétel után még egy adag energiazselét fogyasszon el, hogy lerövidítse a szervezet regenerációjához szükséges időt.
  • A zselé elfogyasztása egyszerű: 30 percenként nyomja egy-egy tasak tartalmát a szájába, majd öblítse le vízzel vagy nagyon felhigított hipotóniás itallal (200-300 ml).
  • Pótolja az elvesztett folyadékmennyiséget, hogy megelőzze a kiszáradást, és elősegítse a zselék megfelelő megemésztését és felszívódását.
  • Ahhoz, hogy a zseléket versenyen vagy mérkőzésen alkalmazhassa, tesztelje használatukat az edzések során. A termék használatát minden 1 órát meghaladó időtartamú sporttevékenységhez ajánljuk.

  Összetevők:

  44% maltodextrinek, víz, 10% izomaltulóz* (Palatinose™), glükóz, fruktóz, természetes kávéaroma, instant kávé, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, kálium-citrát, nátrium-citrát, tengeri só, koffein tartósítószer: nátrium-benzoát, E-vitamin (DL-α-tokoferil-acetát). *A glükóz és a fruktóz az izomaltulózból származik.

  caffeine gel tapertek tablazat

  * Felnőttekre vonatkozó napi beviteli referencia érték (8,400kJ / 2,000kcal).

  Müzliszeletek és energiazselék

  Caffeine Gel Long Trail 35g

  Értékelés: 0 / 5
  660 Ft
  35g
  35g
 • Az Energy Gel Long Trail 35 g egy nagyon ízletes energizáló zselé, amely szénhidrátok kombinációjából áll.

  Az Energy Gel egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal. Különleges kombinációban tartalmaz Nátriumot, Káliumot és antioxidánsokat, vagyis C és E vitaminokat, melyek védik a megterhelt szervezetet az oxidációs stressztől.

  • Maltodextrinek és egyszerű cukrok speciális keveréke
  • 10 % Izomaltulóz (Palatinóz)
  • Szódium és potasszium ionok
  • Nem tartalmaz hozzáadott sűrítő anyagot
  • Praktikus, könnyen kezelhető, és környezetbarát csomagolás

  Miért érdemes a  Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL 35 g használata?

  • A magas intenzitású sportteljesítmény folytatásának előfeltétele a szénhidrát raktárak (izom glikogén) kiürülésének lassítása, amelyhez a Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL egy egyedülálló energia zselé, szénhidrátok kombinációjából, elektrolitokból és E-vitaminból.
  • Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL segíti a megfelelő szénhidrát bevitelt a fizikai igénybevétel előtt és alatt. Összetett szénhidrátok (maltodextrinek) és cukrok (glükóz és fruktóz) speciális keverékéből, valamint újdonságként palatinózt tartalmaz az energia minél fokozatosabb felszívódásának elősegítésére az elhúzódó sporttevékenység alatt.
  • Az izomaltitóz palatinóz egy természetes anyag, lassú felszívódású szénhidrát alacsony glikémiás indexel. A szervezetben jóval lassabban alakul át más cukrokhoz képest a glükóz szint jóval kevésbé történő megemelése mellett, de az izmok és az agy számára a szukralózzal vagy glükózzal azonos mennyiségű energiát képes biztosítani hosszabb perióduson át.
  • A Nátrium Szódium és a Kálium Potasszum ionok az izzadással járó ásványi anyag veszteség pótlását segítik nehéz terhelés során. Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL egyúttal E vitamonban is gazdag, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, amelynek a veszélye főként extrém fizikai igénybevétel esetén áll fenn.

  Adagolás:

  A zselét lehetőség szerint 5-10 perccel a fizikai igénybevétellel járó feladat megkezdése előtt célszerű elfogyasztani a glikogén raktárak feltöltése érdekében, majd a fizikai igénybevétel során 30 percenként érdemes további egy-egy adagot elfogyasztani, végül a feladat befejezését követően közvetlenül még egy adagot a szervezet regenerációs idejének rövidítése céljából. A zselé használata egyszerű, minden 30 percben egy tasak zselét kell a szájba nyomni és ezt követően vízzel vagy nagyon híg hipotóniás itallal (200-300 ml) leöblíteni. A folyadék pótlás szükséges a szervezet dehidratációjának elkerülése érdekében, valamint a zselé megfelelő megemésztéséhez és felszívódásához szükséges környezet megteremtése érdekében. A zselé versenyen, mérkőzés során történő használata előtt célszerű azt edzés körülmények között kipróbálni. Javasoljuk a termék használatát minden 1 órát meghaladó időtartamú sporttevékenység esetén.

  Összetétel:

  maltodextrinek, víz, glükóz, fruktóz, savanyúságot szabályozó anyagként citrom sav, C-vitamin (Aszkorbin sav), szódium citrát, potasszium citrát, szódium klorid, aroma (E392 antioxidáns), szinezékként bétakarotin, tartósítószerként potasszium szorbát és szódium benzoát E-vitamin (DL-alfa-tocoferil acetát).

  Müzliszeletek és energiazselék

  Penco Energy Gel Long Trail 35g

  Értékelés: 0 / 5
  660 Ft
  35g
  35g
 • Az Energy Gel egy nagyon ízletes energizáló zselé

  Az Energy Gel egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal. Különleges kombinációban tartalmaz Nátriumot, Káliumot és antioxidánsokat, vagyis C és E vitaminokat, melyek védik a megterhelt szervezetet az oxidációs stressztől.

  • Maltodextrinek és egyszerű cukrok speciális keveréke.
  • 10% Izomaltulóz (Palatinóz)
  • Szódium és potasszium ionok
  • Nem tartalmaz hozzáadott sürítő anyagot
  • Két adag egy praktikus tubusban

  Miért érdemes a Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL 70g használata?

  A magas intenzitású sportteljesítmény folytatásának előfeltétele a szénhidrát raktárak (izom glikogén) kiürülésének lassítása, amelyhez a Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL egy egyedülálló energia zselé, szénhidrátok kombinációjából, elektrolitokból és E-vitaminból.

  Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL segíti a megfelelő szénhidrát bevitelt a fizikai igénybevétel előtt és alatt. Összetett szénhidrátok (maltodextrinek) és cukrok (glükóz és fruktóz) speciális keverékéből, valamint újdonságként palatinózt tartalmaz az energia minél fokozatosabb felszívódásának elősegítésére az elhúzódó sporttevékenység alatt.

  Az izomaltitóz palatinóz egy természetes anyag, lassú felszívódású szénhidrát alacsony glikémiás indexel. A szervezetben jóval lassabban alakul át más cukrokhoz képest a glükóz szint jóval kevésbé történő megemelése mellett, de az izmok és az agy számára a szukralózzal vagy glükózzal azonos mennyiségű energiát képes biztosítani hosszabb perióduson át.

  A Nátrium Szódium és a Kálium Potasszum ionok az izzadással járó ásványi anyag veszteség pótlását segítik nehéz terhelés során. Penco® ENERGY GEL LONG TRAIL egyúttal E vitamonban is gazdag, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, amelynek a veszélye főként extrém fizikai igénybevétel esetén áll fenn.

  Adagolás:

  A zselét lehetőség szerint 5-10 perccel a fizikai igénybevétellel járó feladat megkezdése előtt célszerű elfogyasztani a glikogén raktárak feltöltése érdekében, majd a fizikai igénybevétel során 30 percenként érdemes további egy-egy adagot elfogyasztani, végül a feladat befejezését követően közvetlenül még egy adagot a szervezet regenerációs idejének rövidítése céljából. A zselé használata egyszerű, minden 30 percben egy fél tubus zselét kell a szájba nyomni és ezt követően vízzel vagy nagyon híg hipotóniás itallal (200-300 ml) leöblíteni. A folyadék pótlás szükséges a szervezet dehidratációjának elkerülése érdekében, valamint a zselé megfelelő megemésztéséhez és felszívódásához szükséges környezet megteremtése érdekében. A zselé versenyen, mérkőzés során történő használata előtt célszerű azt edzés körülmények között kipróbálni. Javasoljuk a termék használatát minden 1 órát meghaladó időtartamú sporttevékenység esetén.

  Összetétel:

  maltodextrinek, víz, glükóz, fruktóz, savanyúságot szabályozó anyagként citrom sav, C-vitamin (Aszkorbin sav), szódium citrát, potasszium citrát, szódium klorid, aroma (E392 antioxidáns), szinezékként bétakarotin, tartósítószerként potasszium szorbát és szódium benzoát E-vitamin (DL-alfa-tocoferil acetát).

  Müzliszeletek és energiazselék

  PENCO Energy Gel Long Trail Tube 70g

  Értékelés: 0 / 5
  950 Ft
  70g
  70g
 • Energia szeletek = azonnal hasznosítható energia

  A Penco sport JellyBar főbb előnyei:

  • 50% gyümölcstartam
  • 15% izomaituióz (Palatinose TM)
  • Egyszerű és összetett szénhidrátok különleges elegye
  • Káliummal gazdagítva, amely elősegíti a helyes izom- és idegműködést
  • Tartósítószer és színezékmentes
  • Gluténmentes
  • Vegán termék (zselatin mentes)

  Miért használd a Penco sport JellyBar-t?

  A Penco® JellyBar könnyű és könnyen emészthető energiaforrás edzésre és versenyre. A Penco® JellyBar az energia zselék remek helyettesítője, amit azon kisebb sportólók is örömmel használnak majd, akiknek az enegia zselék még nem ajánlottak.

  Ezen kívül a Penco® JellyBar egyedi izomaituióz-diszacharidot tartalmaz (Palatinose TM), amely fokozatosan szabadít fel energiát a sportolás során. Izomaituióz lassabban szívódik fel a testben a vércukorszint jelentős emelkedése nélkül. A nád- és rápacukorral azonos mértékű energiával látja el az agyat, de annál hosszabb időtartamra.

  Megfelelő gyümölcs-összetevőként alma és őszibarack keverékét választottuk, amelyek alacsony glikémiás gyümölcsfajták. A Palatinosehez hasonlóan lassabban emelik a vércukorszintet, és a test hosszabb ideig telített marad. Az alma kalciumot és magnéziumot tartalmaz a kálium mellett.

  A Penco® JellyBar nátrium- és kálium-ásványi anyagokkal gazdagított, amelyek az izzadás során nagyobb mértékben ürülnek ki a szervezetből. A kálium-bevitel különösen fontos a megfelelő agyi aktivitás szempontjából. A kálium szintén hozzájárul a normális vérnyomás fenntartásához.

  A Penco® JellyBar jól jöhet amikor energiára van szükséged a csúcsteljesítmény eléréséhez.

  Összetevők:

  gyümölcstartalom 50% (alma, őszibarack, cukor), cukorszirup, izomaltulóz * (Palatinose TM) 15%, cukor, gélesítőszer: pektinek, sav: citromsav, savasságszabályozó: kálium-citrátok és nátrium-citrátok, színezőanyag : réz-klorofillin komplexek. Az izomaltulóz a glükóz és a fruktóz forrása.

  Adagolás:

  Használjon 1 jelly bart 1 – 10 perccel az edzés vagy a verseny előtt, majd minden 30 percenként edzés közben. Minden adag jelly bart vízzel vagy egy hiptóniás itallal fogyasszon le. Az ajánlott napi adag 5 zselé.

  Tápanyagtartalom 100g termékben:

  Energia 1396 kJ = 333 kcal * zsír 0,1 g, melyből telített zsírsavak 0 g * szénhidrátok 75 g / ebből cukor 39 g * fehérjék 0,1 g * só 0,34 g, nátrium-135 mg, kálium 300 mg (15% RHP * / RI *) * Referencia beviteli érték.

  Müzliszeletek és energiazselék

  Penco JellyBar 30g

  Értékelés: 0 / 5
  570 Ft
  30g
  30g
 • Energia szeletek = azonnal hasznosítható energia

  Ízletes energiaszelet joghurtos, vagy csokoládés bevonattal. Hatékony antioxidáns rendszert biztosít, amely koenzim-Q10-et tartalmaz MCT zsírok és természetes szója-lecitint formájában.

  • Hatékony antioxidánsrendszer koenzim-Q10-zel
  • Több és nagyobb narancs darabokkal
  • A szeletenkénti 200 mg C-vitamin segít az immunrendszer megerősítésében,
  • A szeletenkénti 200 mg C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
  • Egészséges napközbeni snack

  Részletes jellemzés:

  Az MCT (Közepes Lánchosszúságú Triacilglicerid) olyan egyedi összetevő, amely a szakirodalom szerint gyorsan felszívódik és energiát ad le. Az MCT-k olyan közepes lánchosszúságú zsírsavak, amelyek ellentétben más, a testben megtalálható hagyományos zsírokkal nem tárolódnak sokáig és az elégetésükhöz az ún. mitokondrium nem  használ fel L-karnitint. Az MCT-k biztosítják a szükséges energiát és emellett hozzájárulnak a zsírraktárak csökkenéséhez. A koenzim-Q10 nem csak egy antioxidáns, hanem az energiatermelés egy fontos összetevője is.

  A PENCO® SPORT ENERGY BAR fogyasztását edzések, tartós terhelést jelentő versenyek (például futás, vagy kerékpározás) alatt és más számos sporttevékenység végzéséhez ajánljuk, amely akár napközbeni snackként is finom és egészséges harapnivaló lehet.

  Összetevők:

  Glükóz szirup, joghurtbevonat 25% (cukor, teljesen és részben hidrogénezett növényi zsír / pálmaolaj), szárított savófehérje, joghurt por 2%, citromsav, emulgálószer: szója-lecitin, ízesítőszer, / joghurt), extrudált golyók (búzaliszt, rizsliszt, cukor, rozsliszt,  árpaliszt, narancs darabok 5,5% (gyümölcs /  koncentrált almapüré, narancslé / extrudált búzaszirom (kukoricaliszt, cukor, jódozott / étkezési só, kálium-jodát, malátakivonat, adalék: kálcium-karbonát), repceolaj, hidratáló anyagok: szorbit, fruktóz, papaya (szárított papaya, cukor, tartósítószer: kén-dioxid) glükóz fruktóz szirup, rizs liszt, gélképző anyag: pektin, pálmazsír, sav: citromsav, ízesítő, citrus rost), emulgálószer: szója-lecitin , MCT zsírsav, narancs aroma, citromsav, C-vitamin, E-vitamin (tokoferol-acetát), béta-karotin, cink-oxid, mangán-szulfát, koenzim-Q10, nátrium szelenit.

  A termék nyomokban mogyorót és diót tartalmazhat.

  Adagolás:

  Ne lépje túl a három szelet napi ajánlott beviteli mennyiséget. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. Ne tegye ki közvetlen napfénynek.

  Tápanyagtartalom 100g termékben:

  Energia 1730kJ/410kcal* Zsír 14,0 g / amelyből telített zsírsav 12 g *  Szénhidrát 66,0 g /amelyből cukor 39,0g* Fehérje 3,5 g* Rost 3,6g *  Só 0,16 g * A-vitamin 1380 μg (173% NBÉ*), C-vitamin 500 mg (625% NBÉ*), E-vitamin 43 mg (358 % NBÉ*), szelén 33 μg (60% NBÉ*), cink 10 mg (100% NBÉ*), mangán 1,7 mg (85% NBÉ*), koenzim- Q10 6,7 mg, lecitin 1600 mg, MCT olaj 1000 mg. *

  Átlagos felnőtt beviteli értékei (8 400kJ/ 2 000kcal).

  Müzliszeletek és energiazselék

  Penco Sport Energy Bar 40g

  Értékelés: 0 / 5
  630 Ft
  40g
  40g
 • Energia szeletek = azonnal hasznosítható energia
  • Puha energiaszelet datolyával, kakaóval és mandulával
  • Kifejezetten sportolóknak kifejlesztve
  • A „nyers” szeletekkel ellentétben palatinóz diszachariddal és a gazdag energiaforrásnak számító MCT zsírsavakkal gazdagítva

  A PENCO® ULTRA ENERGY BAR legnagyobb előnyei:

  • 88% gyümölcs
  • Nem tartalmaz répacukrot vagy kukoricaszirupot
  • 10% izomaltulóz (Palatinóz TM)
  • 1% MCT olaj
  • Hatékony antioxidánsok (C, E vitaminok) coenzyme Q10-zel
  • Gluténmentes
  • Pálmaolajat nem tartalmaz
  • Vegán termék

  Egy PENCO ULTRA ENERGY BAR tartalma:

  44 g gyümölcs * 167 kcal * 5.5 g rost * 100 mg C-vitamin * 6 mg E-vitamin * 5 mg koenzim Q10

  Miért javasolt a PENCO ULTRA ENERGY BAR használata

  • A PENCO® ULTRA ENERGY BAR bár 88% -a gyümölcs, amely megfelelő szénhidrátforrás, és energiával látja el a testet a fizikai terhelés során
  • A gyümölcstartalom fő összetevője a datolya, amely jelentős mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, különösen a káliumot
  • Az Ultra Energy Bar szeletek nem tartalmaznak cukorrépa-cukrot vagy magas fruktóztartású kukoricaszirupot
  • A PENCO® ULTRA ENERGY BAR szeletek különleges diszacharid izomaltulózt (PalatinoseTM) tartalmaznak annak érdekében, hogy az energia fokozatosan szabaduljon fel a hosszú távú sportteljesítmény során
  • Szakértői tanulmányok szerint az izomaltulóz lassabban szívódik fel a szervezetben a vércukorszint jelentős növelése nélkül
  • A nád- és répacukorral egyező energiát biztosít az agynak, de azoknál hosszabb ideig
  • Egyedi összetevőként MCT zsírokat (közepes-láncú triacil-glicerinek) tartalmaz, amely a rendelkezésre álló szakirodalom szerint gyorsan felszívódik és gyorsan ad le energiát

  Adagolás:

  • Minden 60 percnyi edzéshez fogyasszon 1 szeletet vízzel vagy izotóniás itallal
  • 10-15 perccel a fizikai aktivitás előtt
  • Bármely napszakban gyors gyümölcsös snackként
  • Ne lépje túl a napi 5 szeletnyi ajánlott mennyiséget
  • 3 éven aluliak számára nem ajánlott
  • Gondoskodjon változatos és kiegyensúlyozott étrendről és az egészséges életmódról
  • Amennyiben a termék fogyasztása során bármilyen kellemetlen érzés jelentkezik, hagyja abba a termék használatát
  • 25° C alatti, száraz helyen tárolandó. Ne tegye ki közvetlen napfénynek.

  Összetétel:

  74,7% datolya, izomaltulóz * (PalatinoseTM) 10%, mandula 8%, csökkentett zsírtartalmú kakaópor, 5%, kakaóvaj, MCT kókuszdióolaj (közepes láncú zsírsavakkal rendelkező zsírok) 1%, C-vitamin (L-aszkorbinsav) sav), E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát), Q10 koenzim
  • Az izomaltulóz a glükóz és a fruktóz forrása

  A termék nyomokban mogyorót, diót, tejet és szóját tartalmazhat

  Tápérték adatok:

  Tápérték 100 g termékben: Energia 1400 kJ / 334 kcal * Zsír 4.1 g / amelyből telített zsírsav 2.7 g * Szénhidrát 66.2 g amelyből cukor 44.0 g * Rost 11.1 g * Fehérje 1 , 7 g * Só 0.02 g, C-vitamin 200 mg (250% NBÉ *), E-vitamin 12 mg (100% NBÉ *), Koenzim Q10 10 mg * Napi beviteli referenciaérték (8 400kJ / 2 000kcal) ).

  Adagolás:

  Ne lépje túl az öt szelet napi ajánlott beviteli mennyiséget. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. Ne tegye ki közvetlen napfénynek.

  Tápanyagtartalom 100g termékben:

  Energia 1730kJ/410kcal* Zsír 14,0 g / amelyből telített zsírsav 12 g * Szénhidrát 66,0 g /amelyből cukor 39,0g* Fehérje 3,5 g* Rost 3,6g * Só 0,16 g * A-vitamin 1380 μg (173% NBÉ*), C-vitamin 500 mg (625% NBÉ*), E-vitamin 43 mg (358 % NBÉ*), szelén 33 μg (60% NBÉ*), cink 10 mg (100% NBÉ*), mangán 1,7 mg (85% NBÉ*), koenzim- Q10 6,7 mg, lecitin 1600 mg, MCT olaj 1000 mg. * Átlagos felnőtt beviteli értékei (8 400kJ/ 2 000kcal).

  Müzliszeletek és energiazselék

  Penco Ultra Energy Bar 50g

  Értékelés: 0 / 5
  690 Ft
  35g
  35g
 • Energia szeletek = azonnal hasznosítható energia

  A Penco® LONG ENERGY SNACK egy gluténmentes szójabab energiaszelet, amely egyedi, alacsony glikémiás indexű PALATINOSE diszacharidot tartalmaz és amely fokozatosan szabadítja fel az energiát. Ráadásul BCAA-val gazdagított és tartalmaz még béta-alanint és lechitint is. Másfél óránál hosszabb igénybevétel esetére ajánljuk.

  • Egyedi összetétel
  • Gluténmentes
  • Palatinose tartalmú – fokozatosan szabadítja fel az energiát
  • Szeletenként 1,6g BCAA tartalom
  • béta-alaninnal , amely csökkenti az izomfáradtságot és a kimerültséget
  • Ideális 1.5 óránál hosszabb sporttevékenység végzése esetén

  Részletes jellemzés:

  PALATINOSETM

  Az egyedi diszacharid izomaltulóz (PALATINOSETM) az első lassú emésztésű cukor, amely szacharóz, vagy glükóz formájában azonos mennyiségű energiát biztosít az izmoknak és az agynak (4 kcal/g), ugyanakkor hosszú időtartamon keresztül.

  Amíg a szervezet a rendes cukrot és glükózt gyorsan felhasználja és a vércukor-szint kb. 60 perc alatt az alapszintre esik vissza, az izomaltulóz szénhidrát sokkal lassabban metabolizálódik és a vércukorszint csak 2 óra után ürül ki.

  BCAA elágazó láncú aminosavak

  Tanulmányok kimutatták, hogy a BCAA csökkentheti a fáradtságot és növelheti a munkavégzés időtartamát.
  A szervezet nagyon gyorsan hasznosítja a BCAA-t és hasznos hatásai:

  • Energiaforrás izomglikogén kimerülésekor
  • A meglévő izomszövetek védelme érdekében (antikatabolikus hatás)
  • Beépítésre kész alkotóelem az izomszövet építéshez (anabolikus hatás)

  BÉTA-ALANIN

  Kutatások kimutatták, hogy napi legalább 3.2g β-alanin 4 héten keresztül történő bevitele megemelkedett β-alainhoz vezet, amely látványos karnozin-szint emelkedéshez vezet az izmokban (Forrás: Hill et al., 2007, Harris et al., 2007).

  E tanulmányok szerint a karnozin szint akár 80 százalékkal is növekedhet 10 hét után. A karnozin olyan anyag, amely nagy pufferkapacitással rendelkezik, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől és talán a legelismertebb “titokzatos” karnozin-tulajdonság az elhalt sejtek élettartamának meghosszabbítása. A karnozint többször “élettartam-tényezőnek” is nevezik.

  A sportolók e szer hatását az izmok pH. értékének szabályozására használják. Az intenzív edzés során nagy mennyiségű proton (H +) halmozódik fel a szervezetben, az izomsejteket egyre savasabb és savasabb környezetnek tesszük ki. Ez csökkenti az izomrostok összehúzódásának képességét és csökkenti a teljesítményt és az erőt. Ezen elmélet szerint a magasabb karnozin koncentrációval a pufferkapacitásis növekszik, amely teljesítményjavuláshoz, későbbi fáradtság kezdethez és a kimerülés eltolódásához vezet (Forrás: Hill et al., 2006).

  A pálmaolaj RSPO-tanusítvánnyal rendelkezik, amely azt jelenti, hogy a felhasznált anyagok fenntartható forrásból származnak és megfelelnek a szigorú környezetvédelmi feltételeknek.

  Összetétel:

  25% szójabab, cukor, glükóz szirup, pálmaolaj, RSPO-tanusítvánnyal rendelkező részlegesen keményített pálmazsír, izomaltulóz* 10%, cukorszirup (cukor, ivóvíz, glükóz), sovány tejpor, tejsavópor, leucin, L-valin, L-izoleucin, 2:1:1) rum aroma, szójalecitin, béta-alanin, kókusz ízesítés.

  *Izomaltulóz a glükóz és a fruktóz egyik forrása.

  Adagolás:

  Ne lépje túl a napi 4 szelet ajánlott beviteli értéket.
  Gyermekek 3 éves kor alatt nem fogyaszthatják.
  Nyomokban mogyorót és diót tartalmazhat.
  A lejárati idő a csomagoláson található.
  Száraz, 25° C alatti helyiségben tárolandó. Ne tegye ki közvetlen napfénynek.

  Müzliszeletek és energiazselék

  Penco® LONG ENERGY SNACK 50g

  Értékelés: 0 / 5
  620 Ft
  50g
  50g
Shopping Cart